FIK DU DET HELE MED?
GÅ TILBAGE
lagt i kurven

Sådan bruger du din Dermaroller

  Inge Bonde Andersen 12 / 09 / 2016

Dermaroller er en populær og effektiv måde at mircopeele huden på - altså at stimulere huden til at danne et nyt kollagen lag, og dermed et nyt lag hud. Dermarolleren fåes i forskellige nålelængder, alt efter ens hudtype og alder.

 

Hvad er en dermaroller

En Dermaroller er en lille rulle med hundredevis af titaniumsnåle som har til formål at gennemtrænge huden og skabe bitte små sår, så kroppen sætter gang i sin helings proces og reparerer det skadede hud. 

Dermaroller er et velkendt produkt som kan bruges til alt lige fra pigmentforandringer og akne til strækmærker og appelsinhud.

Længden på nålen er altafgørende for hvilken behandling man får. 0,5 mm er en af de korteste, og dermed også en af de mest sikre da nålene ikke kan penetrere huden med stor skade. Hvorimod en dermaroller med længere nåle (fx en 2,5 mm) klart er til de mere erfarne brugere, som kender til en dermaroller. Vi her hos Cleanskin fastslår dog at en 0,5 mm er det sikreste valg hvis man aldrig har prøvet en dermaroller, og man er i tvivl om længden.

 

Sådan bruger man en Dermaroller

Dermarolleren virker ved at man ruller den hen over huden så den laver små huller i huden, og så porerne er åbne. Man ruller MEGET let hen over huden - det er vigtigt at man ikke på nogen måde presser på dermarolleren til at lave dybere huller, da det kun skader huden. Dertil kommer at det også er vigtigt kun at bruge dermarolleren på ren hud (altså uden makeuprester) og med ren ren creme/olie. Her kan vi anbefale enten at bruge Bio-Oil eller Raunsborg - som begge er uden parfumer og parabener.

Dermaroller vejledning

 

 

 

Åbningen af porerne betyder at kroppen udløser en naturlig forsvarsmekanisme, og begynder at producere kollagen og elastin - det er nu de nye hudceller igangsættes. Dermarolleren rulles derfor i ansigtet, eller på kroppen hvis det er det man ønsker. I ansigtet rulles i hele ansigtet, dog ikke på øjenlågene og eller læberne. Man bruger Dermarolleren lodret, vandret og diagonalt, og sørger for at løfte dermarolleren efter hvert brug, så man ikke ruller tilbage i de samme huller.

 

Efter behandlingen

Efter behandlingen er det normalt at huden er rød der hvor mange har brugt Dermarolleren - rødmen kan godt vare i flere dage. Der kan også godt komme blod ud af hullerne. Efter nogle dage kommer der små sårskorper der hvor man har kørt med Dermarolleren, og man kan mærke en prikkende fornemmelse i huden ligsom ved en solskoldning - det er tegn på at kroppen er i gang med at reparere huden. 

Derefter et det vigtigt at passe godt på huden - undgå at gøre ved huden med fingrene da hændene kan have bakterier siddende. Det anbefales at skylle ansigtet i koldt vand, og duppe det tørt med et rent håndklæde eller køkkenrulle. Undgå makeup i det første døgn efter behandlingen, ligsom eksfoliering af huden skal ungåes.

Det er forskelligt hvor tit det er nødvendigt at bruge dermarolleren - det kommer an på hvilke hudpleje problemer man har, og hvilken nåletype man har købt.

 

Rengøring af Dermaroller

Efter endt behandling, er det vigtigt at rengøre dermarolleren for at undgå at bakterier, olie-rester og skidt sidder tilbage i Dermarolleren - på den måde undgår man betændelser og infektioner som kræver behandling. Desinficer rolleren enten ved at rense den grundigt med vand og sæbe, eller ved at bruge bakteriedræbende alkohol, som kan dræbe eventuelle bakterier der sidder tilbage. Som en tredje metode kan Dermarolleren koges i vand.

 


Seneste indlæg

Nye muligheder for kunderne

11 October 2018

OXY·CARE PRO ANTI-AGING ANS...

06 March 2018

Behandling med Olaplex No. 03

06 April 2017

Fortæl dine venner om Sådan bruger du din Dermaroller

Del artiklen på de sociale medier - de vil elske dig for det

Du kan måske også lide?

Nye muligheder for kunderne

Cleanskin har udvidet med en klinik - se mere på: www.clinicvon appen.dk Erfaringen fra vores kosmetologer med vores ejer, kosmetolog Edel von Appen i spidsen,...

OXY·CARE PRO ANTI-AGING ANSIGTFORYNGELSE

 Et avanceret ansigtssystem, der er baseret på iltning og stimulation af huden. Takket være fordelene ved beriget ilt, forynger Oxy·Care Pro huden og forebygger rynker...

Behandling med Olaplex No. 03

Drømmer du om at få sundere og stærkere hår? Så skal du møde Olaplex Hair Perfection No. 3! Olaplex er en hårkur der genopbygger hårets...

Gør som 25.000 andre...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag fantastiske tilbud

Følg os på Instagram

Følg os