FIK DU DET HELE MED?
GÅ TILBAGE
lagt i kurven

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du måske finde svar på dit spørgsmål. Hvis ikke, ring eller skriv ind til os ☺

Hvordan returnerer jeg en vare?

Hvis du ønsker at bytte/returnere en vare, henviser vi til www.beautyvonappen.dk/pages/returnering, der bringer dig igennem det. Husk at vedlægge retursedlen og skriv ordrenummer, navn samt returneringsgrund eller, hvad du ønsker at bytte varen til. Varer skal returneres til:

beautyvonappen.dk
Gammel Strandvangsvej 16
DK-8250 Egå

Hvor langt er min pakke?

Du modtager et trackinglink i din mail, når pakken afgår fra vores lager. Der kan du følge din pakke. Hvis der er fejl i linket eller pakken ikke rykker sig, bedes du kontakte os.

Mit produkt var defekt ved levering

Hvis produktet var defekt ved levering, bedes du kontakte os enten på mail kontakt@beautyvonappen.dk eller telefon 30422244, hverdage 10-15. Husk at have ordrenummeret klar.

Mit produkt er defekt - efter brug

Oplever du, at produktet stopper med at fungere optimalt, bedes du kontakte os enten på mail kontakt@beautyvonappen.dk eller telefon 30422244, hverdage 10-15. Husk at have ordrenummeret klar.

Modtaget ordre passer ikke med det bestilte

Hvis ikke ordren passer med det du har bestilt, bedes du kontakte os enten på mail kontakt@beautyvonappen.dk eller telefon 30422244, hverdage 10-15. Husk at have ordrenummeret klar.

Et produkt I havde tidligere, er ikke længere på shoppen

Nogen gange skifter vi ud i vores produkter, derfor kan vi udfase et produkt, og det vil ikke længere være en del af vores sortiment. Kontakt os gerne, og lad os vide, at du er interesseret i dette, så vil vi se, om det er noget vi kan skaffe hjem igen.

Kan jeg ændre i min bestilling?

Hvis pakken er afhentet fra lageret, hvilket den oftest er efter klokken 14 og senest 16, kan vi desværre ikke ændre i din ordre. Men hvis du kontakter os i god tid, kan vi sagtens lave en ændring.

Jeg har fortrudt mit køb - hvor lang er min returret?

Vi har 14 dages returret. Hvis du fortryder købet, skal du returnere varen i samme stand, som du modtog den, til vores adresse. Den skal returneres til:

beautyvonappen.dk.dk
Gammel Strandvangsvej 16
DK-8250 Egå

Omkostninger til returnering skal du selv betale. Alle forsendelser til beautyvonappen.dk skal ske med omdeling, vi henter ikke din pakke på posthuset.

Edel von Appen

Email
kontakt@beautyvonappen.dk
Besvares hurtigst muligt.

Telefon
+45 30 42 22 44
10.00 - 15.00 man-fre

Adresse
Havbakkevej 21
8250 Egå
Danmark

CVR:
DK-10313937


Gør som 25.000 andre...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag fantastiske tilbud

Følg os på Instagram

Følg os