FIK DU DET HELE MED?
GÅ TILBAGE
lagt i kurven

Behandling med Olaplex No. 03

  Emilie S 04 / 06 / 2017

Drømmer du om at få sundere og stærkere hår? Så skal du møde Olaplex Hair Perfection No. 3! Olaplex er en hårkur der genopbygger hårets struktur og styrke. Hos flere af landets frisører er det nu muligt at få en hårbehandling med produkter fra Olaplex, men du kan også opleve de samme fantastiske resultater derhjemme, med Olaplex Hair Perfector No. 3, som kan købes her hos Cleanskin. Olaplex er således en revolutionerende nyhed indenfor professionel hårpleje. 

 

Hvad er det?

Olaplex er en professionel molekylebehandling, som går ind og genopbygger styrken i håret, for at opnå et sundt, velplejet og naturlig resultat. Molekylerne i Olaplex trænger ind i dybden af håret og reparerer i dybden. Der hvor Olaplex adskiller sig fra andre hårbehandlinger er, at man ikke oplever et silkeblødt og shiny resultat efter brug, men derimod at håret får et naturligt stærkt udseende samt struktur.

 

Hvis du kan nikke genkendende til kemisk skadet hår, f.eks. efter afblegning eller farvebehandling af håret, solskadet og tørt hår, spaltede spidser eller at skadet hår som følge af hyppig udsættelse for varme fra glattejern, føntørrer, krøllejern, mm., så skal du helt sikkert overveje at prøve Olaplex kuren. 

 

Sådan gør du:

Hair Perfector No. 3 er særdeles velegnet som efterbehandling af en hårkur med Olaplex hos frisøren, men den kan også sagtens bruges alene. Olaplex No. 3 hårkuren skal anvendes og virke i tørt hår. Det er altså nødvendigt at tage kuren i, før du går i bad og vasker hår. Lad hårkuren sidde i håret i 10 min. inden det vaskes ud i badet.

 

Brug din Olaplex hårkur ca. 1 gang i ugen. 

 

Kombiner din hårkur med en god olie fra f.eks. Moroccanoil. Du vil opleve at dit hår indenfor ganske kort tid vil føles fornyet, stærkt og sundt.

 

Relaterede produkter:


Seneste indlæg

Nye muligheder for kunderne

11 October 2018

OXY·CARE PRO ANTI-AGING ANS...

06 March 2018

Behandling med Olaplex No. 03

06 April 2017

Fortæl dine venner om Behandling med Olaplex No. 03

Del artiklen på de sociale medier - de vil elske dig for det

Du kan måske også lide?

Nye muligheder for kunderne

Cleanskin har udvidet med en klinik - se mere på: www.clinicvon appen.dk Erfaringen fra vores kosmetologer med vores ejer, kosmetolog Edel von Appen i spidsen,...

OXY·CARE PRO ANTI-AGING ANSIGTFORYNGELSE

 Et avanceret ansigtssystem, der er baseret på iltning og stimulation af huden. Takket være fordelene ved beriget ilt, forynger Oxy·Care Pro huden og forebygger rynker...

Behandling med Olaplex No. 03

Drømmer du om at få sundere og stærkere hår? Så skal du møde Olaplex Hair Perfection No. 3! Olaplex er en hårkur der genopbygger hårets...

Gør som 25.000 andre...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag fantastiske tilbud

Følg os på Instagram

Følg os