FIK DU DET HELE MED?
GÅ TILBAGE
lagt i kurven

Om os

I september 2016 fik Cleanskin.dk nye ejere som med nye kræfter driver webshoppen videre med fornyet styrke, med det mål at have markedets bedste priser. 
I december 2019 valgte Cleanskin.dk at ændre udseende samt navn til Beautyvonappen.dk. Cleanskin.dk har i samarbejde med Clinicvonappen valgt at indgå et samarbejde. Dette sker med henblik på at skabe en hjemmeside der er mere overskuelig for dig som kunde og skabe en hjemmeside hvor du både kan shoppe dine produkter samt booke de ønskede behandlinger.
Vi håber at det bliver mere simpelt og enkelt at handle ved Beautyvonappen.dk. 

Vores mål er at vores kunder får en unik oplevelse når du besøger vores webshop. Derfor vil der også løbende blive opdateret med nye produkter, såvel som nye brands. Under behandlinger vil der også løbende komme flere og nye behandlingsformer, da vi hele tiden arbejder på at være med helt fremme hvad der gælder nye effektive behandlinger, som kan gavne din hud. Om det gælder anti-age behandlinger eller mod akne er i altid velkommen til at sende en mail eller ringe til os, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. 
– På den måde vil det altid være en ny oplevelse hos os.

Brug for hjælp?
Se, om du måske kan finde hjælp i vores FAQ, ellers kontakt Kundeservice.
Som noget nyt har du nu mulighed for at få personlig rådgivning om hudpleje fra vores lægeeksamineret kosmetolog Edel. Du er velkommen til at ringe direkte til Edel og få råd og vejledning.

De bedste hilsner,
Edel von Appen
kontakt@beautyvonappen.dk
Beautyvonappen.dk
+45 30 42 22 44

Gør som 25.000 andre...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag fantastiske tilbud

Følg os på Instagram

Følg os