FIK DU DET HELE MED?
GÅ TILBAGE
lagt i kurven

Om os

Webshoppen Beauty von Appen styres i dag af Edel von Appen. I september 2016 startede Edel webshoppen, med det mål at være en af Danmarks førende Beauty shops med markedets bedste priser. 

I december 2019 valgte Beauty von Appen at ændre udseende og starte et samarbejde med de 2 klinikker Clinic von Appen. Dette sker med henblik på at skabe en hjemmeside der er mere overskuelig for dig som kunde og skabe en hjemmeside hvor du både kan shoppe dine produkter samt booke de ønskede behandlinger.
Vi håber at det bliver mere simpelt og enkelt at handle ved Beautyvonappen.dk. 

Vores mål er at vores kunder får en unik oplevelse når du besøger vores webshop. Derfor vil der også løbende blive opdateret med nye produkter, såvel som nye brands. Under behandlinger vil der også løbende komme flere og nye behandlingsformer, da vi hele tiden arbejder på at være med helt fremme hvad der gælder nye effektive behandlinger, som kan gavne din hud. Om det gælder anti-age behandlinger eller mod akne er i altid velkommen til at sende en mail eller ringe til os, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. 
– På den måde vil det altid være en ny oplevelse hos os.

Beautyvonappen i Egå: 
Denne klinik styres af Edel von Appen. 
Edel von Appen er uddannet Lægeeksamineret kosmetolog og har taget en masse individuelle kurser i de forskellige behandlinger og produkter som der bruges i klinikken. 
Det er en lille hyggelig klinik der er beliggende i Egå, nær Århus. Klinikken ligger i de dejligste omgivelser lige ud til vandet og der vil altid være gratis parkering. 
Brug for hjælp?
Se, om du måske kan finde hjælp i vores FAQ, ellers kontakt Kundeservice.
Som noget nyt har du nu mulighed for at få personlig rådgivning om hudpleje fra vores lægeeksamineret kosmetolog Edel. Du er velkommen til at ringe direkte til Edel og få råd og vejledning.

De bedste hilsner,
Beautyvonappen.dk
kontakt@beautyvonappen.dk
+45 30 48 45 19
     

Gør som 25.000 andre...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag fantastiske tilbud

Følg os på Instagram

Følg os