FIK DU DET HELE MED?
GÅ TILBAGE
lagt i kurven

EM BodySculpting

Information om EM BodySculpting:
Denne behandling er til dig der gerne vil  reducere fedt på eventuelt mave og baller og opbygge musklerne.
Muskel toner sender impulser ind i muskulaturen, der får musklerne til at trække sig sammen - langt mere end man kan gøre selv. Sammentrækningerne stimulerer muskelvækst og reduktion af fedtvæv i området.

Hvem henvender behandlingen sig til?

Behandlingen er bedst til forholdsvis slanke mennesker med et problemer med at opnå den perfekte muskelfylde. Behandlingen erstatter ikke korrekt kost og fysisk træning, men er et godt supplement hertil. Herudover vil vi anbefale behandlingen til dig som også får en fedtfrysning behandling, da disse 2 behandlinger har en virkelig god virkning.
Hos Beautyvonappen anbefaler vi at du i forbindelse med behandlingen har trænings tøj på.

Hvem kan vi ikke behandle? 
Vi behandler ikke gravide, hvis man ammer, kvinder der er i perioden hvor de  menstruere, mennesker der har epilepsi eller har metalimplantater i kroppen. 
Før behandlingen er det vigtigt at du fjerne smykker og andre metalgenstande på din krop. 

Under behandlingen:
Behandlingen foregår ved, at man får påsat enten 1 eller 2 applikatorer, afhængigt af hvilket område der skal behandles. Vi starter typisk med en lav energimængde og øger energiniveauet indtil vi rammer lige netop den mængde man skal have for at opnå den optimale muskelsammentrækning. For nogle er det 20 % og for andre sågar 100 %, jo slankere du er, jo lavere energi skal der typisk bruges. De fleste oplever, at de tåler højere og højere energiniveau i løbet af de fire behandlinger som vi anbefaler. 
Ved behandling af maveområdet vil du uanset energiniveauet 
gennemgå 20.000 sammentrækninger. Herved øges forbrændingen, og der sker en hurtigere og mere effektiv nedbrydning af fedtvæv. Samtidig vokser musklen og bliver stærkere  og udvikler flere muskelfibre  i maveregionen.

Efter behandlingen:
Efter behandlingen vil det føles som om du har lavet en god træning og næste dag vil dine muskler kunne føles ømme eller stramme som efter en hel almindelig træning. 

Hvor mange behandlinger skal man have: 
Hos Beautyvonappen anbefaler vi at du minimum starter et behandlingsforløb på 4 gange, her skal du kommer med mellem 2-4 dages mellemrum. Efter endt forløb anbefaler vi at du kommer til en follow up hvert år. Med denne behandling er det vigtigt at understrege at det ikke erstatter ikke korrekt kost og fysisk træning, men det er et godt supplement hertil.

Behandlingsresultat:
Man kan se resultatet umiddelbart efter afsluttet behandlingsforløb i form af større og stærkere muskler i det behandlede område.
Det endelige resultat vil dog komme nogle uger efter endt behandlingsforløb, da musklerne vokser over tid og fedtreduktion foregår over uger til måneder. 
Med denne behandling vil man opnå en forøget Muskelmasse på 15%
og en Fedtreduktion på 19%.  
 

Gør som 25.000 andre...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag fantastiske tilbud

Følg os på Instagram

Følg os