FIK DU DET HELE MED?
GÅ TILBAGE
lagt i kurven

BeautyBox for oktober 2016

  Emilie S 10 / 10 / 2016

Her har du mulighed for at se indholdet af den BeautyBox vi sendte ud i oktober måned 2016. 

 

- Tørbørste fra Cleanskin
Tørbørsten forbedrer huden, da den aktiverer kroppen indefra, så man får mere energi og velvære. Ved regelmæssig brug bliver døde hudceller fjernet, uden at hudens ydre lag bliver beskadiget. Derudover så øger den blod cirkulationen, så man reducerer og forebygger appelsinhud!

 

Køb produktet her


John Masters Organics Scalp Volumizer 30 ml
Velegnet til fint/tyndt hår og til en irriteret hovedbund. Blodcirkulationen i hovedbunden bliver balanceret, og fedtproduktionen i hovedbunden bliver naturlig igen. Dette produkt kan også anvendes i farvet hår. Hårsprayen giver håret ekstra glans og volume.

Hårsprayen indeholder 19 forskellige økologiske certificerede urter og planteolier. Disse ingredienser medvirker til, at hårsprayen får sin fantastiske egenskaber.

 

Køb produktet her


- The O Spiral-elastikker Clear 3 stk.
The O Spiral-elastikker er helt unikke, da de har en smart spiralform, der ikke efterlader nogle mærker på håret efter brug. Elastikkerne har et stærkt greb på alle hårtyper men er samtidig så milde mod håret, at de effektivt modvirker spaltede spidser.

Spiral-elastikkerne er desuden produceret i et antibakterielt plastmateriale, og de er super nemme at rengøre, når det synes nødvendigt.


- By Falengreen No. 02 Shampoo 250 ml
Perfekt shampoo til dig med normalt eller farvet hår, der gerne vil have ekstra fylde og volume. Denne shampoo har samtidig en fugtende effekt, hvilket er super vigtigt for at opnå sundt og smukt hår. By Falengreen har specialiseret sig inden for hårprodukter til allergikere - og denne shampoo indeholder hverken parfume, silikone eller SLS.

 

Køb produktet her

 

- By Falengreen No. 08 Condtioner 250 ml
Denne conditioner går ind og tilføre håret den nødvendige styrke. Conditioneren indeholder ingirdienser som hvedeprotein og palmeolie som virkerstyrkende, solbeskyttende og fugtgivende for håret. Ingredienserne gør ligeledes håret skinnende og nemt at style.

Conditioneren er deklareret i samarbejde med Astma og Allergi Danmark og certificeret af Svanemærket.

 

Køb produktet her

  

Har du lyst til at prøve vores BeautyBox for oktober? Så kan du købe den lige HER! Ellers kan du tilmelde dig og hver måned modtage en BeautyBox fyldt med selvforkælelse. 


Seneste indlæg

Nye muligheder for kunderne

11 October 2018

OXY·CARE PRO ANTI-AGING ANS...

06 March 2018

Behandling med Olaplex No. 03

06 April 2017

Fortæl dine venner om BeautyBox for oktober 2016

Del artiklen på de sociale medier - de vil elske dig for det

Du kan måske også lide?

Nye muligheder for kunderne

Cleanskin har udvidet med en klinik - se mere på: www.clinicvon appen.dk Erfaringen fra vores kosmetologer med vores ejer, kosmetolog Edel von Appen i spidsen,...

OXY·CARE PRO ANTI-AGING ANSIGTFORYNGELSE

 Et avanceret ansigtssystem, der er baseret på iltning og stimulation af huden. Takket være fordelene ved beriget ilt, forynger Oxy·Care Pro huden og forebygger rynker...

Behandling med Olaplex No. 03

Drømmer du om at få sundere og stærkere hår? Så skal du møde Olaplex Hair Perfection No. 3! Olaplex er en hårkur der genopbygger hårets...

Gør som 25.000 andre...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag fantastiske tilbud

Følg os på Instagram

Følg os