FIK DU DET HELE MED?
GÅ TILBAGE
lagt i kurven

Guide til perfekte bryn

  Emilie S 01 / 09 / 2017

Bryn er gennem de seneste par år blevet et kæmpe hit i skønhedsverdenen og hos Cleanskin forudser vi, at det vil fortsætte gennem hele 2017. Vi stræber alle efter den perfekte form og fylde, bruger timevis foran spejlet med en pincet og har diverse redskaber til at hjælpe os på vej. 

 

Vi deler her ud af vores 3 bedste tips til at opnå de "perfekte øjenbryn". 
1. Real Techniqus Lash Brow Groomer

Et redskab som kan gøre en verden til forskel, er en lille børste/kam til at rede brynene igennem. Man kan også bruge en spoolie, som i stedet har et rundt børstehovede. Se f.eks. denne fra Barbara Hoffmann. Brug børsten til at rede dine bryn igennem, både før, under og efter, for at skabe et naturligt look.

 

Når man børster sine bryn igennem, så er det vigtigt at man børster hårene i en opadgående retning væk fra næsen. Gør det på samme måde når du har tegnet dine bryn op, for at fordele farven. Fordelen ved netop denne børste fra Real Techniques er at den også giver mulighed for sprede sine øjenvipper og rede sine mascara klumper ud.

 

 

2. Barbara Hoffmann Eyeshadow Brush Angular Shape

Det næste redskab som vi finder uundværligt i en øjenbrynsrutine, hvis man bruger enten en øjenskygge eller et cremeprodukt til at påføre farve til brynene, er en flad og skrå øjenskyggebørste. Formen på børste kan gøre en verden til forskel, når det kommer til at forme brynene som man ønsker. Det skrå børstehovede gør det nemt at skabe en skarp kant i enden af brynet foruden at man kan skabe illusionen af "ægte hår" i den forreste del af brynet.

 

Start med at forme brynet som du ønsker. Går du efter et naturligt look, så følg den naturlige form på dit bryn til at udfylde små huller som ikke har hår. Red herefter brynet ud med din øjenbrynsbørste eller spoolie. Går du efter "eyebrows on fleek" så start med at markere formen på den nederste kan og herefter den øverste. Når du herefter udfylder brynet, kan det give et super flot look hvis man starter ca. en halv centimeter fra den inderste del af brynet. Når den yderste del af brynet er som man ønsker, kan man bruge det sidste af farven fra børsten med lette strøg på den første del. Prøv at brug børsten i en opadgående retning. På denne måde kan man skabe en slags ombre effekt.

 


3. Technic Ultimate Brow Kit

I dette sæt fra Technic, får man faktisk det meste man har brug for, til at skabe de perfekte bryn. Sætter indeholder 3 forskellige nuancer af øjenbryn, 1 voks til at sætte brynene på plads, 2 små børster og en lille pincet. Begge dele er i rejsestørrelse. Med det her sæt kan man prøve sig lidt frem, for at finde frem til den farve som ser mest naturlig ud på sine bryn. Voksen er super god at bruge til sidst, for at sørge for brynene bliver på plads hele dagen. 

 

Overordnet set, synes vi at det giver det mest naturlige resultat, hvis man bruger farve i pudderform til at tegne/udfylde sine bryn med. Hvis man til gengæld ønsker et mere skarpt look, kan man med fordel bruge en øjebrynspen som f.eks. denne fra Lavera.

 

Hvis man ikke ønsker at bruge lang tid hver morgen på at ordne sine øjenbryn, så findes der altså også et par andre muligheder. Heriblandt microneedling og farvede øjenbryn.


Seneste indlæg

Nye muligheder for kunderne

11 October 2018

OXY·CARE PRO ANTI-AGING ANS...

06 March 2018

Behandling med Olaplex No. 03

06 April 2017

Fortæl dine venner om Guide til perfekte bryn

Del artiklen på de sociale medier - de vil elske dig for det

Du kan måske også lide?

Nye muligheder for kunderne

Cleanskin har udvidet med en klinik - se mere på: www.clinicvon appen.dk Erfaringen fra vores kosmetologer med vores ejer, kosmetolog Edel von Appen i spidsen,...

OXY·CARE PRO ANTI-AGING ANSIGTFORYNGELSE

 Et avanceret ansigtssystem, der er baseret på iltning og stimulation af huden. Takket være fordelene ved beriget ilt, forynger Oxy·Care Pro huden og forebygger rynker...

Behandling med Olaplex No. 03

Drømmer du om at få sundere og stærkere hår? Så skal du møde Olaplex Hair Perfection No. 3! Olaplex er en hårkur der genopbygger hårets...

Gør som 25.000 andre...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag fantastiske tilbud

Følg os på Instagram

Følg os