FIK DU DET HELE MED?
GÅ TILBAGE
lagt i kurven

Ideer til jule- og adventsgaver

  Emilie S 11 / 08 / 2016

Vi har samlet vores bedste bud på gaveideer, så du kan forkæle dine nærmeste i den kommende juletid. Undgå alt julestresset i december og få købt gaverne allerede nu. Alle produkterne er tilgængelige hos Cleanskin.dk og der vil være priser så alle pengepunge kan være med.

 

#1 - Clinique Anti Blemish Solutions

Vi elsker Clinique - og så har vi ikke sagt for meget! Denne gaveæske er perfekt til hende som døjer med uren hud. Pakken indeholder nemlig nogle af markedets bedste produkter i rejsestørrelse til at bekæmpe uren og fedtet hud. Her skal man følge deres tre step system som først går ind og renser, eksfolierer og til slut fugter huden. Vi er sikre på at dette sæt vil bringe et smil på læben hos den heldige modtager.

 

Pris: Før 299kr. - Nu 169kr.

 

#2 - Limited Edition Ovalbørster i Guld

Ovalbørsterne har taget Danmark med storm og disse limited edition ovalbørster er bestemt ingen undtagelse. De super bløde børsterhoveder i forskellige størrelser passer til ethvert formål, hvad enten du skal påføre foundation eller blende din øjenskygge. Hos Cleanskin.dk kan du købe et sæt med alle 9 eksklusive børster. Det ergonomiske skaft giver fuld kontrol over påføringen af din makeup. 

 

Pris: Før 699kr. - Nu 399kr.

 

#3 - Brushegg til rens af makeupbørster

Vores Brushegg er en perfekt gave til veninden eller til en lille adventsgave. Brushegg hjælper med at rense ens makeupbørster grundigt, så der ikke sidder overskydende makeup tilbage på børsterne. Den fåes i to forskellige farver, lyserød og mint. Produktet er lavet af 100% silikone. 

 

Pris: Før 89kr. - Nu 39kr.

 

#4 - Adventskalender fra Cleanskin.dk

Vil du gerne spare besværet ved at købe adventsgaverne individuelt? Så har du nu muligheden for at købe en helt adventskalender fra Cleanskin. Det er simpelt - du vælger helt selv om du helst vil have en kalender i temaet hudpleje, makeup eller hårpleje. 

 

Pris: Starter fra 379 kr. 

 

Følg gerne med på vores nye Facebookside, hvor vi løbende giver tips og trick til at gøre din jul lidt lettere. Du kan se vores side HER.

 

// Team Cleanskin.dk

 


Seneste indlæg

Nye muligheder for kunderne

11 October 2018

OXY·CARE PRO ANTI-AGING ANS...

06 March 2018

Behandling med Olaplex No. 03

06 April 2017

Fortæl dine venner om Ideer til jule- og adventsgaver

Del artiklen på de sociale medier - de vil elske dig for det

Du kan måske også lide?

Nye muligheder for kunderne

Cleanskin har udvidet med en klinik - se mere på: www.clinicvon appen.dk Erfaringen fra vores kosmetologer med vores ejer, kosmetolog Edel von Appen i spidsen,...

OXY·CARE PRO ANTI-AGING ANSIGTFORYNGELSE

 Et avanceret ansigtssystem, der er baseret på iltning og stimulation af huden. Takket være fordelene ved beriget ilt, forynger Oxy·Care Pro huden og forebygger rynker...

Behandling med Olaplex No. 03

Drømmer du om at få sundere og stærkere hår? Så skal du møde Olaplex Hair Perfection No. 3! Olaplex er en hårkur der genopbygger hårets...

Gør som 25.000 andre...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag fantastiske tilbud

Følg os på Instagram

Følg os