FIK DU DET HELE MED?
GÅ TILBAGE
lagt i kurven

Håropsætning med krøller og fletning

  Emilie S 03 / 23 / 2017

Elegant og super sød håropsætning som kombinerer en halv opsætning af håret med fletning samt bløde krøller. Denne håropsætning kunne være en rigtig god mulighed til de kommende konfirmander. Så skal du selv til at konfirmeres eller kender du en som skal, så er denne frisure måske løsningen.

 

1. Vi starter med at krølle hele håret. Lige præcis denne håropsætning kan bære både bløde bølger og faste slangekrøller. Prøv enten den smarte Original Steam Curl Artist eller GHD Curve Classic Curl Tong som er perfekt til at lave store, bløde bølger i håret. Når man udsætter håret for varme, så er det selvfølgelig vigtigt at man først og fremmest bruger en god varmebeskyttelse. Vi anbefaler Heat Protection Spray fra HH Simonsen som også går ind og tilføjer en smule glans i håret og på denne måde gør den efterfølgende styling lettere. Ryst flasken godt inden brug og spray med en afstand på ca. 20 cm. Red derefter håret ud, for at fordele produktet. Så er vi klar til krøller!

 

Har man tykt hår kan det være en god ide at inddele håret i sektioner, for at hele håret bliver krøllet. Start med den nederste del af håret og arbejd dig op mod toppen til hele håret er krøllet. Afslut med en god hårspray, for at sørge for at krøllerne holder hele dagen. Vil man have lidt mere fylde i håret kan man bruge en mousse eller hårpudder. 

 

2. Når håret er krøllet og man er tilfreds med resultatet, kan man gå igang med en fransk fletning. Denne del kan godt kræve lidt ekstra øvelse eller at man får en til at hjælpe sig. Der findes et hav af videoguides på Youtube som man kan se. Se f.eks. denne video.

 

Det er op til en selv om man ønsker at have en midter- eller sideskilning, men det er nemmest at få fletningerne lige store, hvis man vælger en midterskilning. Gå i gang med at flette i den ene side, lidt væk fra ansigtet så man stadig har lidt krøl foran (se billede 4). Undervejs fletter man håret ind både fra toppen og en smule fra bunden, men ikke det hele for at bevare den halve opsætning. Når du når om til midten af baghovedet, så kan man med fordel lige sætte fletning fast med en hårnål. Brug samme teknik på den anden side af hovedet og flet om til bagsiden indtil de to ender på fletningerne mødes. Nu skal de to ender flettes sammen til én og afslut med et lille elastik. For ikke at sætte for meget fokus på elastikken, kan man bruge disse diskrete hårelastikker fra The O som er skånsomme for håret men samtidig holder super godt på håret hvad end man har tyndt eller tykt hår. 

 

3. Så er håropsætningen faktisk færdig! Man kan lige give det sidste touch til frisuren ved at løsne lidt i fletningerne, så man får et blødt og naturligt finish. Afslut med HH Simonsen Hair Spray og vi er klar til forårets fest eller konfirmationen! 

 

Relaterede produkter:


Seneste indlæg

Nye muligheder for kunderne

11 October 2018

OXY·CARE PRO ANTI-AGING ANS...

06 March 2018

Behandling med Olaplex No. 03

06 April 2017

Fortæl dine venner om Håropsætning med krøller og fletning

Del artiklen på de sociale medier - de vil elske dig for det

Du kan måske også lide?

Nye muligheder for kunderne

Cleanskin har udvidet med en klinik - se mere på: www.clinicvon appen.dk Erfaringen fra vores kosmetologer med vores ejer, kosmetolog Edel von Appen i spidsen,...

OXY·CARE PRO ANTI-AGING ANSIGTFORYNGELSE

 Et avanceret ansigtssystem, der er baseret på iltning og stimulation af huden. Takket være fordelene ved beriget ilt, forynger Oxy·Care Pro huden og forebygger rynker...

Behandling med Olaplex No. 03

Drømmer du om at få sundere og stærkere hår? Så skal du møde Olaplex Hair Perfection No. 3! Olaplex er en hårkur der genopbygger hårets...

Gør som 25.000 andre...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag fantastiske tilbud

Følg os på Instagram

Følg os