FIK DU DET HELE MED?
GÅ TILBAGE
lagt i kurven

Guide til brug af ansigtsbørsten fra Cleanbrush

  Emilie S 08 / 11 / 2016

Sådan bruger du vores populære ansigtsbørste

Det er rigtig vigtigt at have en god hudplejerutine, hvis du gerne vil have en sund og pæn hud. Med vores elektriske ansigtsbørste kan du slippe af med irriterende og uren hud på rekordtid.

 

Du kan bruge vores elektriske ansigtsbørste både morgen og aften som en del af din faste hudplejerutine.

 

Hver aften inden du går i seng, så anbefaler vi, at du renser alt din make-up af. Uren hud stammer ofte fra make-up, der lukker huden inde i alt for lang tid af gangen, og en af de helt store syndere er, når du glemmer at rense din hud grundigt, inden du går i seng om aftenen. Vi anbefaler, at du bruger en god make-up fjerner til at rense din make-up af inden sengetid. Du kan fx bruge Clinique make-up fjerneren, som er en effektiv, men mild make-up fjerner, som renser din hud grundigt.

 

Når du har fjernet din make-up, så er det tid til at bruge din elektriske ansigtsbørste. Brug din elektriske ansigtsbørste med en mild ansigtscreme fx Raunsborg Nordic ansigtssæben, som samtidig er med til at opstramme og opfriske din hud.

 

Vores ansigtsbørste har en række udskiftelige børstehoveder, og du vælger blot det børstehoved, som passer bedst til din hud. Gør børstehovedet vådt og put en lille klat mild sæbe på inden brug.

 

Den elektriske ansigtsbørste renser din hud op til 6 gange mere effektivt end andre metoder, og derfor skal du ikke blive overrasket, hvis der sidder make-up rester på dit børstehoved efter den første rens med ansigtsbørsten. Hvis børstehovedet stadig indeholder make-up rester, så gentager du blot din rensning ved at skylle børstehovedet og bruge ansigtsbørsten endnu en gang med en mild sæbe.

 

Når din hud er helt ren, så kan du med fordel bruge en god skin tonic, som kan lukke dine porer, så du opnår det bedst mulige resultat. Vi anbefaler Nuxe skintonic, som er en forfriskende skintonic med roser og blomstervand. Hæld rigeligt af den på en vatrondel og før den rundt i dit ansigt i cirkulerende bevægelser.

 

Til sidst påfører du en god og fugtgivende ansigtscreme, som kan tilføre din hud med en masse fugt efter din rens. Vi anbefaler Clinique ansigtscreme, som er let og behagelig, og som kan tilføre din hud den fugt, som den har brug for.

 

Du kan med fordel bruge samme fremgangsmetode om morgenen for at fjerne alle urenhederne efter en god nats søvn og gøre din hud klar til en ny dag med make-up, vind og vejr.


Seneste indlæg

Nye muligheder for kunderne

11 October 2018

OXY·CARE PRO ANTI-AGING ANS...

06 March 2018

Behandling med Olaplex No. 03

06 April 2017

Fortæl dine venner om Guide til brug af ansigtsbørsten fra Cleanbrush

Del artiklen på de sociale medier - de vil elske dig for det

Du kan måske også lide?

Nye muligheder for kunderne

Cleanskin har udvidet med en klinik - se mere på: www.clinicvon appen.dk Erfaringen fra vores kosmetologer med vores ejer, kosmetolog Edel von Appen i spidsen,...

OXY·CARE PRO ANTI-AGING ANSIGTFORYNGELSE

 Et avanceret ansigtssystem, der er baseret på iltning og stimulation af huden. Takket være fordelene ved beriget ilt, forynger Oxy·Care Pro huden og forebygger rynker...

Behandling med Olaplex No. 03

Drømmer du om at få sundere og stærkere hår? Så skal du møde Olaplex Hair Perfection No. 3! Olaplex er en hårkur der genopbygger hårets...

Gør som 25.000 andre...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag fantastiske tilbud

Følg os på Instagram

Følg os