FIK DU DET HELE MED?
GÅ TILBAGE
lagt i kurven

BeautyBox for november 2016

  Emilie S 11 / 07 / 2016

Her har du mulighed for at se indholdet af den BeautyBox vi sendte ud i november måned 2016. 

 

- Juhldal Face & Body Oil 100 ml
Juhldal Face & Body Oil kan anvendes som badeolie, babypleje, bodylotion, massage, neglepleje, make-up fjerner og barbering. Olien er en ren olie, der er rig på E-vitamin. E-vitamin er med til at beskytte mod frie radikaler og aldring af huden. Derudover så bliver huden fugtet, og hudens egen fugt balance bliver vedligeholdt. Huden bliver blød og smidig.

 

Køb produktet her


- Dip Twist (forskellige varianter) 70 ml
Express Nail Polish Remover fra Dip Twist er en revolutionerende neglelakfjerner, der gør fjernelse af neglelak lettere og hurtigere end nogensinde. Dip-In Neglelakfjerneren består af et lille glas med en svamp indeni, der er vædet med neglelakfjerner. Neglelakfjerneren fra Dip Twist er aldeles letanvendelig. Dyp blot en finger ad gangen i glasset, og drej rundt – så har du rene og klare negle på ingen tid! 

 

Køb produktet her


- Pure Dead Sea Hand Cream (forskellige varianter)
Denne lækre håndcreme både fugter og styrker huden på hænderne. Derudover virker helende på små sår og rifter. Dødehavsmineralerne er med til at styrke og genopbygge hud og negle. Indeholder 13 aktive olier og mineralkilder blandt andet bivoks, almindelig hjulkrone, kamille, granatæbleudtræk, aloe vera og dødehavsvand. Denne håndcreme trænger hurtigt ind i huden og fedter ikke.

 

Kommer snart..


- John Masters Lip Calm (forskellige varianter)
John Masters lip calm er fremstillet af de fineste økologiske ingredienser og er en rigtig god læbepomade med stor effekt. Samtidig med er det en læbepomade, som føles rigtig rar at påsmøre dine tørre læber, hvor du straks mærker effekten. John Masters lip calm er særdeles velegnet til tørre læber.

 

Køb produktet her

 

- Mystery Product
I denne BeautyBox har vi valgt at give et såkaldt “Mystery Product” med i hver box. Det vil derfor variere hvad der kommer med i, men vi garanterer at du bliver glad for produktet - det er nemlig nogle af vores egne best-sellers hos Cleanskin.dk!

 

Har du lyst til at prøve vores BeautyBox for november? Så kan du købe den lige HER! Ellers kan du tilmelde dig og hver måned modtage en BeautyBox fyldt med selvforkælelse.  


Seneste indlæg

Nye muligheder for kunderne

11 October 2018

OXY·CARE PRO ANTI-AGING ANS...

06 March 2018

Behandling med Olaplex No. 03

06 April 2017

Fortæl dine venner om BeautyBox for november 2016

Del artiklen på de sociale medier - de vil elske dig for det

Du kan måske også lide?

Nye muligheder for kunderne

Cleanskin har udvidet med en klinik - se mere på: www.clinicvon appen.dk Erfaringen fra vores kosmetologer med vores ejer, kosmetolog Edel von Appen i spidsen,...

OXY·CARE PRO ANTI-AGING ANSIGTFORYNGELSE

 Et avanceret ansigtssystem, der er baseret på iltning og stimulation af huden. Takket være fordelene ved beriget ilt, forynger Oxy·Care Pro huden og forebygger rynker...

Behandling med Olaplex No. 03

Drømmer du om at få sundere og stærkere hår? Så skal du møde Olaplex Hair Perfection No. 3! Olaplex er en hårkur der genopbygger hårets...

Gør som 25.000 andre...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag fantastiske tilbud

Følg os på Instagram

Følg os