FIK DU DET HELE MED?
GÅ TILBAGE
lagt i kurven

BeautyBox for maj 2016

  Emilie S 09 / 26 / 2016

Her har du mulighed for at se indholdet af den BeautyBox vi sendte ud i maj måned 2016. 

 

 

- Venus & Olay Sugarberry Skraber + Makeuppung
En lækker skraber, som alle kvinder kan bruge! Håndtaget passer til alle Gillette skrabehoveder, så du kan sagtens benytte andre hoveder, når dit Sugarberry er brugt. Sugarberry skrabehoved har 5 blade fjerner, alle hår og derudover eksfolierer og fugter ved hjælp af sæbebaren rundt om barberbladene. 

 

 

Køb produktet her

 

- Raunsborg Body Scrub 15 ml
Lækker bodyscrub i en smart rejsestørrelse. En god måde at prøve produktet, inden man køber den store version! Bodyscrubgel fra Raunsborg, der let eksfolierer ved hjælp af græskarkerner. Indeholder ekstrakter af morgenfrue, der beroliger og genopbygger hudens balance, mens rapsolie sikrer naturlig og blødgørende pleje.

 

Køb produktet her

 

- Technic 6 pcs Eyeshadow Matte
Fin øjenskyggepalette med 6 matte nude nuancer. Nem at have med i tasken og kan skabe både naturlige looks, men også et rigtig festlook, hvis man benytter de mørkere nuancer. 

 

Køb produktet her

 

- Badeanstalten Bademesterens Rene Fornøjelser 
Badeanstalten har her et sæt med tre håndlavede sæber, der ud over at være æstetisk flotte også er velduftende og lækre. Drømmefragtmenter, Luna og Pimpstenssæbe for du i dette sæt. 

 

Køb produktet her

 

- Mystery Product
En lille overraskelse, som vi udvælger.

 

Har du lyst til at prøve vores BeautyBox for maj? Så kan du købe den lige HER! Ellers kan du tilmelde dig og hver måned modtage en BeautyBox fyldt med selvforkælelse. 


Seneste indlæg

Nye muligheder for kunderne

11 October 2018

OXY·CARE PRO ANTI-AGING ANS...

06 March 2018

Behandling med Olaplex No. 03

06 April 2017

Fortæl dine venner om BeautyBox for maj 2016

Del artiklen på de sociale medier - de vil elske dig for det

Du kan måske også lide?

Nye muligheder for kunderne

Cleanskin har udvidet med en klinik - se mere på: www.clinicvon appen.dk Erfaringen fra vores kosmetologer med vores ejer, kosmetolog Edel von Appen i spidsen,...

OXY·CARE PRO ANTI-AGING ANSIGTFORYNGELSE

 Et avanceret ansigtssystem, der er baseret på iltning og stimulation af huden. Takket være fordelene ved beriget ilt, forynger Oxy·Care Pro huden og forebygger rynker...

Behandling med Olaplex No. 03

Drømmer du om at få sundere og stærkere hår? Så skal du møde Olaplex Hair Perfection No. 3! Olaplex er en hårkur der genopbygger hårets...

Gør som 25.000 andre...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag fantastiske tilbud

Følg os på Instagram

Følg os