FIK DU DET HELE MED?
GÅ TILBAGE
lagt i kurven

BeautyBox for august 2016

  Emilie S 09 / 26 / 2016

Her har du mulighed for at se indholdet af den BeautyBox vi sendte ud i september måned 2016. 

 

- W7 The Fixer Face Spray 18 ml
Fixing spray fra W7 i en perfekt taskevenlig størrelse. Præcis som en topcoat, skal din makeup også have en fixing spray til at få makeuppen til at holde og lægge sig pænt og naturligt på huden. Sprøjt 4-5 gange over hele ansigtet når maleuppen er færdiglagt.

 

Køb produktet her


- Borghese Intensiva Cutcile Cream 15 ml
Plej dine neglebånd med en lækker neglebåndscreme. Denne creme plejer neglebåndende og kommer smart med en neglenbåndsskubber, så du kan skabe flotte negle. Plejede neglebånd forlænger også holdbarheden af neglelak og falske negle samt stimulerer neglenes egen vækst. Produktet indeholder antioxidanter og vitaminer for dine negles sundhed. 

 

Køb produktet her


- The Quickie Mascara by Kardashian Beauty 7.5 ml
Alle kender Kardashian, og alle har hørt om hendes nye makeuplinje. Nu giver vi jer muligheden for at prøve hendes mascara! Mascaraen er med silikonebørste og giver dig alle de features du behøver!

 

Køb produktet her


- Korres White Tea Fluid Cleanser 16 ml
Korres er et græsk mærke, der laver hudpleje og dufte men med et mål om at benytte så mange af naturens ressourcer som muligt og indeholder derfor ikke kemikalier og parabener. Her er en lækker rejsestørrelse af deres rensegelé, perfekt til at have med i tasken!

 

Køb produktet her

 

- Maybelline Forever Strong Pro Porcelain Pink 10 ml
Man kan altid bruge en ny neglelak. Derfor får du i denne måned en fin neglelak fra Maybelline, der udover at holde i op til 7 dage, også indeholder calcium, jern og silica for at styrke og pleje dine negle. 

 

Køb produktet her

 

- La Femme Base Coat 15 ml
For at skabe den flottest og mest holdbare lak, skal man benytte en basecoat. Et enkelt lag af den under din normale lak gør en verden til forskel! Samtidig beskytter den neglene mod misfarvninger. 

 

Køb produktet her

 

- Active Cosmetics Nail Polish Remover 250 ml
Med neglelak kommer selvfølgelig også at skulle fjerne lakken igen. Vi gør det lidt nemmere for dig og smider en neglelaksfjerner af sted! Denne neglelaksfjerner fjerner lakken effektivt samtidig med at den fugter og nærer neglene.

 

Køb produktet her

 

Har du lyst til at prøve vores BeautyBox for september? Så kan du købe den lige HER! Ellers kan du tilmelde dig og hver måned modtage en BeautyBox fyldt med selvforkælelse.  


Seneste indlæg

Nye muligheder for kunderne

11 October 2018

OXY·CARE PRO ANTI-AGING ANS...

06 March 2018

Behandling med Olaplex No. 03

06 April 2017

Fortæl dine venner om BeautyBox for august 2016

Del artiklen på de sociale medier - de vil elske dig for det

Du kan måske også lide?

Nye muligheder for kunderne

Cleanskin har udvidet med en klinik - se mere på: www.clinicvon appen.dk Erfaringen fra vores kosmetologer med vores ejer, kosmetolog Edel von Appen i spidsen,...

OXY·CARE PRO ANTI-AGING ANSIGTFORYNGELSE

 Et avanceret ansigtssystem, der er baseret på iltning og stimulation af huden. Takket være fordelene ved beriget ilt, forynger Oxy·Care Pro huden og forebygger rynker...

Behandling med Olaplex No. 03

Drømmer du om at få sundere og stærkere hår? Så skal du møde Olaplex Hair Perfection No. 3! Olaplex er en hårkur der genopbygger hårets...

Gør som 25.000 andre...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag fantastiske tilbud

Følg os på Instagram

Følg os