FIK DU DET HELE MED?
GÅ TILBAGE
lagt i kurven

Beauty von Appen samarbejder med Clinic von Appen

I december 2019 valgte Beauty von Appen at starte et samarbejde med de 3 klinikker Clinic von Appen Egå, Amager og Århus C. Dette sker med henblik på at skabe en hjemmeside der er mere overskuelig for dig som kunde og skabe en hjemmeside hvor du både kan shoppe dine produkter samt booke de ønskede behandlinger. Vi håber at det bliver mere simpelt og enkelt at handle ved Beautyvonappen.dk.

Har du spørgsmål til behandlinger, booking eller shoppen, kan du altid skrive til os på mail eller under kontakt os og vi vil svare hurtigst muligt inden for 24 timer.

Dette siger vores kunder

Jeg kom ud til klinikken med strand hår, svedig og brændt ansigt af solen. Jeg vidste ikke hvad jeg kunne forvente. Edel er super sød og fortalte undervejs hvad hun gjorde. Og da jeg så mig selv i spejlet bagefter blev jeg meget overrasket. Hold da op en tydelig forandring. Jeg blev faktisk ret berørt. Har kreppet og stresset hud, og behandlingen ændrede på mit udseende med det samme. Jeg kommer helt klart igen. :) og med de priser kan alle være med. Er vildt imponeret. Tak Edel :)

Læs alle anmeldelser

Den bedste anbefaling her fra. Edel er meget professionel, omhyggelig og super dygtig. Man føler sig helt tryg. Hun er desuden rigtig rar og imødekommende.
Fik lavet en oxy behandling Ink. Diamant slibning. Super lækker behandling, men synlige resultater. Bestemt ikke sidst gang jeg skal ha sådan en behandling. Glæder mig til næste gang.

Gitte Birk Borst
Anmeldelse af Clinicvonappen

Waow!

kan virkelig anbefales! bestilte fredag eftermiddag og fik det lørdag formiddag. Virkelig hurtig levering. Produktet var som det skulle være og var hverken åbnet eller i stykker. SÅ tilfreds

Freja
Anmeldelse af Cleanskin.dk

Altid en god oplevelse at handler her

Altid en god oplevelse at handler her. Varerne kommer på et par dage, forsvarligt pakket og uden dikkedarer..😉

Nina Holm Johansen
Anmeldelse af Cleanskin.dk

Synligt resultat

Nyd en skønhedsbehandling, stress af fra hverdagen og forkæl dig selv. DermaOxygenbehandlingen giver et resultat som kan ses efter kun en behandling. Den genopbygger huden fugtbalance samt stimulerer produktionen af collagen og nærer elastinfibrene, som øger hudens elasticitet.

Få behandling

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrev og få 5 % rabat på din første ordre

Gør som 25.000 andre...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag fantastiske tilbud

Følg os på Instagram

Følg os