FIK DU DET HELE MED?
GÅ TILBAGE
lagt i kurven

Fedtfrysning

Information omkring Fedtfrysning: 

Fedtfrysning er den mest skånskomme metode til at få en fedtreduktion på. 
Behandlingen fungerer ved, at man med en applikator fryser fedtcellerne ned til -8 grader. Ved -8 grader vil dine fedtceller krystallisere. Dette gør at fedtcellerne dør og ikke kommer igen. 
Med fedtfrysning kan du mere eller mindre selv bestemme, hvor på kroppen du ønsker at tabe dig. 

Hvilke områder kan fedtfryses?
Fedtfrysning kan bruges til at fjerne de særligt genstridige ekstra kilo. Behandlingen er også kendt som Coolsliming, det er ikke en slankekur men et godt alternativ til en fedtsugning. 

Er fedtfrysning farligt og er der bivirkninger? 
Fedtfrysning er ikke farligt, der kan være meget få bivirkninger ved fedtfrysning, men de forsvinder alle efter ganske kort tid, og du risikere ikke mén for livet, som ved eksempelvis kirurgiske indgreb.
Under behandlingen fryser det behandlede område ned til -8 grader, derfor vil du kunne opleve at det behandlede område er følelsesløst, kroppen vil ligeledes kunne være en smule hævet grundet den mindskede blodreduktion umiddelbart efter behandlingen. Dette vil dog typisk fortage sig i løbet af ganske få minutter. I meget sjældne tilfælde kan der godt gå et par timer, men det hører til sjældenhederne.
De fleste bivirkninger vil maksimalt være at mærke 2-5 dage efter behandlingen, bivirkningerne føles i form af lette smerter, ømhed, blå mærker, mindre hævelse og i sjældne tilfælde følelsesløshed.
Efter 5 dage vil de fleste ikke have nogle som helst bivirkninger. I meget sjældne tilfælde kan ømhed og delvis følelsesløshed fortsætte lidt længere end forventet.Men ingen af de oplevede bivirkninger ved fedtfrysning vil hæmme din hverdag, og være til nogen særlig gene for dig i almindelighed, da fedtfrysning er en af de absolut mest skånsomme metoder til fedtreduktion.

Du kan IKKE få en behandling hvis du lider/har:
Vi behandlinger ikke folk med Diabetes (ukontrolleret), folk der tager blodfortyndende medicin, gravide eller ammende kvinder og folk der har lever sygdomme laver vi heller ikke behandling på.

Hvor ofte må man få en behandling: 
Hos Beautyvonappen vil vi anbefale, at der går minimum 4 uger imellem dine behandlinger. Årsagen til dette er at der skal gå 4 uger imellem behandlingerne er, at din krop ikke både kan nedbryde og udskille fedtcellerne på samme tid. Derfor vil du også, tidligst kunne se det endelige resultat af din fedtfrysnings behandlingen efter ca. 12 uger.
Denne behandling kan godt kombineres med vores bodytoner, den opstammer musklerne. 

Hvor mange behandlinger skal der til? 
Det er meget forskelligt hvor mange behandlinger der skal til, nogle får rigtigt fine resultater allerede efter første behandling, hvor andre har behov for flere.

Hos Beautyvonappen vi at man booker et forløb for at få den bedste virkning. Da man for det meste oplever det bedste resultat når man har fået 3 behandlinger. 

BOOK HER:

Gør som 25.000 andre...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag fantastiske tilbud

Følg os på Instagram

Følg os