FIK DU DET HELE MED?
GÅ TILBAGE
lagt i kurven

Hårfjerning SHR LASER

Information om hårfjerning med SHR Laser: 

SHR Laser er en af de nyere former for teknologi indenfor permanent hårfjerning med laser. Det har altid været en meget smertefuld behandling, da der med en IPL maskine afgive 1 skud med høj energi (ca.70 grader), men med denne teknologi med SHR afgives der mellem 2-10 skud over flere gange, med en varme der som reglen er mellem 40-45 grader. Den energi der afgives går i melaninet i håret hvorefter den føres ned til hårsækken som opvarmes langsomt og derefter giver den ønskede effekt. 
 
Kan alle behandles med SHR Laser?
Ja, på grund af den overstående teknologi er det muligt at behandle alle former for hudtyper og hår typer. Dog skal man være opmærksom på at det energi der afgives går i melaninet i håret og derfor vil det ikke være muligt at kunne lave behandlingen på grå hår eller helt hvide dun.

Gør SHR Laser ondt?
Behandling med SHR vil føles stort set smertefri. Du vil føle en let kriblende varm fonemmelse. Men da maskinen har indbygget køling af safiren, som udgør spidsen af håndtaget, vil huden bliver kølet af med det samme. Samt vil huden være afkølet med den kølige gel der påføres inden behandlingen starter. 

Hvor mange behandlinger skal man have og hvor ofte?
Dette er meget individuelt. Det kommer an på hvor godt din krop samarbejder med laseren. Har du mørke hår siger man som reglen ca. 6 gange, mens hvis du har lyse/røde hår vil man oftes sige 8 gange. Når man starter et forløb vil man skulle have en behandling hver 4-6 uge indtil man har opnået det ønskede resultat. Derefter vedligeholder man behandlingen 1-2 gange i året. Det er vigtigt at understrege at man aldrig vil blive 100% hår fri, dette er ikke muligt at håret er til for at beskytte huden. Det man gør med denne behandling er at hårene går i dvale, derfor er det også meget vigtigt at man overholder sine behandlinger og får lavet sine follow ups, selvom hårene ikke er kommet tilbage. På den måde vil du altid kunne være hår fri. 

Gør det ondt efter behandlingen?
Efter behandlingen kan du opleve lidt rødme og stivhed i huden, men som regel bliver dette bedre i løbet af nogle timer.

Hvad skal jeg være opmærksom på?
Er du gravid eller ammende må du ikke få laser. Huden er meget sensitiv og igennem en homonel forandring dette gør at den vil frastøde laseren.
SHR Laser kan ikke laves ovenpå tatoveringer. Dette vil give en forbrænding. Tager du homon medicin er det ikke sikkert at laseren vil kunne samarbejde, da homon medicinen mange gange går ind og forestyre ens hårvækst. Er du igang med en acne kur vil vi ikke kunne udføre en behandling. Du skal først afslutte din nuværende behandling og derefter kan vi opstarte et forløb.

Der må IKKE være fjernet hår med pincet eller voks på det ønskede behandlingsområde, de sidste 4-12 uger. (Der må gerne trimmes og skrabes.) 

Der må ikke tages sol eller bruges selvbruner i 48 timer før behandlingen udover dette anbefales det også at du undgår direkt sollys i ugen efter på området, og efterfølgende skal du bruge solcreme.


BOOK HER:

Gør som 25.000 andre...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag fantastiske tilbud

Følg os på Instagram

Følg os