FIK DU DET HELE MED?
GÅ TILBAGE
lagt i kurven

Vores populære BeautyBox

  Christian Leth 08 / 11 / 2016

Hvorfor skal du vælge et BeautyBox abonnement?

Du skal vælge et BeautyBox abonnement, hvis du godt kan lide at få en lækker overraskelse hver evig eneste måned. Når du bestiller vores BeautyBox, så får du en goodiebag med lækre produkter, som du kan prøve af, og du finder altid et nyt og spændende produkt, som du med garanti ikke har i din samling af skønhedsprodukter endnu.

 

En masse lækre produkter

 

Alle vores goodiebags indeholder noget forskelligt. På den måde modtager du hele tiden nye lækre produkter til dine skønhedsrutiner. Vi sørger også for, at du får nogle produkter, der passer til årstiden.

I juni måned bød vores BeautyBox fx på en lækker Hawaiian Tropic solcreme, som dufter dejligt af kokos, og en plejende aftersun fra RoC Soleil.

 

Vores BeautyBox indeholder altid nogle af de mest populære produkter fra vores webshop, og du kan være heldig at modtage alt lige fra de revolutionære dermaroller, som kan opstramme og forynge din hud til det nyeste eylash serum på markedet, som kan gøre dine vipper smukke, stærke og lange.

 

Vores BeautyBox indeholder altid både make-up og forskellige skønhedsprodukter, som du måske ikke normalt ville have prøvet.

 

Den perfekte gave

 

Du kan også købe vores BeautyBox til en, som du har kær. Det er en gave, som spreder glæde måned efter måned. Det bliver helt sikkert en sikker vinder under juletræet, til fødselsdagen eller til ren forkælelse af den, du elsker.

 

Du kan også købe en BeautyBox for at forkæle en, du holder af med nye lækkerier hver eneste måned. Det er nemt og enkelt. Det er en fantastisk gaveidé, og du kan være sikker på, at den vil skabe glæde igen og igen.

 

Ingen binding

 

Der er ingen binding på vores BeautyBox, og du kan altså til enhver tid opsige dit BeautyBox abonnement. Vores lækre goodiebags koster kun 199 kr. og så får du den sendt direkte hjem til dig hver måned. Så bliver det ikke nemmere, og du slipper for turen til Matas.


Seneste indlæg

Nye muligheder for kunderne

11 October 2018

OXY·CARE PRO ANTI-AGING ANS...

06 March 2018

Behandling med Olaplex No. 03

06 April 2017

Fortæl dine venner om Vores populære BeautyBox

Del artiklen på de sociale medier - de vil elske dig for det

Du kan måske også lide?

Nye muligheder for kunderne

Cleanskin har udvidet med en klinik - se mere på: www.clinicvon appen.dk Erfaringen fra vores kosmetologer med vores ejer, kosmetolog Edel von Appen i spidsen,...

OXY·CARE PRO ANTI-AGING ANSIGTFORYNGELSE

 Et avanceret ansigtssystem, der er baseret på iltning og stimulation af huden. Takket være fordelene ved beriget ilt, forynger Oxy·Care Pro huden og forebygger rynker...

Behandling med Olaplex No. 03

Drømmer du om at få sundere og stærkere hår? Så skal du møde Olaplex Hair Perfection No. 3! Olaplex er en hårkur der genopbygger hårets...

Gør som 25.000 andre...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag fantastiske tilbud

Følg os på Instagram

Følg os