FIK DU DET HELE MED?
GÅ TILBAGE
lagt i kurven

Sådan slipper du af med strækmærker og ar

  Emilie S 03 / 24 / 2017

Jeg tror de fleste af os kan nikke genkendende til både strækmærker og ar, nogen måske mere end andre. Hvis ikke, så kender du nok til tør og irriteret hud, ujævne hudnuancer eller aldrende hud. Ville det ikke bare være super fedt, hvis man kunne slette det hele? Simpelhent, fjerne alle de små udseendesmæssige skavanker som vi erhverver i løbet af årene? Det gad vi i hvert fald godt!

 

Der er nok stadig lidt vej endnu til et magisk produkt som kan opfylde alt det. Til gengæld findes der allerede nu, massevis af lækre produkter på markedet, som kan hjælpe os bare lidt tilbage i den rigtige retning!

 

Du har sikkert hørt om det før - Bio Oil - en naturlig olie til huden som er fyldt med mineralske olier og vitaminer som E-vitamin og A-vitamin. Denne fantastiske olie kan hjælpe dig med alle de problemer nævnt tidligere. Og så kan den tilmed bruges af gravide. Bio-Oil findes i forskellige størrelser og kan netop nu købes fra kun 74 kr. Danmarks billigste!

 

Det anbefales at Bio Oil påføres 2 gange dagligt og som behandling i en periode på 3 måneder. Anvend den gerne efter du har været i bad på de områder som trænger til lidt ekstra kærlighed. Man kan spare lidt på produktet ved samtidig at bruge en kropscreme. Tryk en god portion creme ud i hånden, put en smule Bio Oil i og blander det godt sammen. Nu kan det faktisk fordeles på hele kroppen, hvilket fungerer super fint! Modsat argan olie, så er Bio Oil en kropsolie der hurtigt og let trænger ind i huden, uden at efterlade den fedtet.

 

Selvom Bio Oil ikke fungerer helt som et "viskelæder", så har den stadig vores varmeste anbefaling, da man virkelig kan se en tydelig forskel!

 

Relaterede produkter:


Seneste indlæg

Nye muligheder for kunderne

11 October 2018

OXY·CARE PRO ANTI-AGING ANS...

06 March 2018

Behandling med Olaplex No. 03

06 April 2017

Fortæl dine venner om Sådan slipper du af med strækmærker og ar

Del artiklen på de sociale medier - de vil elske dig for det

Du kan måske også lide?

Nye muligheder for kunderne

Cleanskin har udvidet med en klinik - se mere på: www.clinicvon appen.dk Erfaringen fra vores kosmetologer med vores ejer, kosmetolog Edel von Appen i spidsen,...

OXY·CARE PRO ANTI-AGING ANSIGTFORYNGELSE

 Et avanceret ansigtssystem, der er baseret på iltning og stimulation af huden. Takket være fordelene ved beriget ilt, forynger Oxy·Care Pro huden og forebygger rynker...

Behandling med Olaplex No. 03

Drømmer du om at få sundere og stærkere hår? Så skal du møde Olaplex Hair Perfection No. 3! Olaplex er en hårkur der genopbygger hårets...

Gør som 25.000 andre...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag fantastiske tilbud

Følg os på Instagram

Følg os