FIK DU DET HELE MED?
GÅ TILBAGE
lagt i kurven

Sådan bruger du dine ovalbørster

  Emilie S 01 / 26 / 2017

Dagens indlæg handler om, hvordan du får mest gavn ud af dine nye ovalbørster. Hvad enten du har hele sættet med 10 stk. eller har købt børsterne enkeltvis, så kan du sikkert få lidt tips og tricks ved at læse med her. 

 

Størrelserne varierer fra #01 som er den største børste til #10 som er en af de mindste ovalbørster. Alle makeup børsterne består af kunsthår i høj kvalitet. Kunsthår er perfekt til brug af flydende- eller creme produkter, da de ikke absorberer fugt fra produktet. Derudover fungerer ovalbørsterne også til pudder! Generelt set er det nogle super gode all around børster, som dækker de fleste behov. 

 

Ovalbørste #01

Er den største makeup børste i samlingen. Størrelsen indbyder til brug af enten foundation, pudder eller lignende hvor der ikke er så stort et behov for præcis anvendelse. Børsten er derfor også ideel til at anvende på kroppen. Det kunne f.eks. være til påførelse af selvbruner.

 

Ovalbørste #02

Den næststørste ovalbørste har en helt perfekt størrelse til foundation, fordi den netop er en smule mindre og det er derfor lettere at styre påføringen af sin foundation. Ovalbørsten #02 kan også sagtens bruges til pudder. Denne størrelse vil eksempelvis være super god til baking under øjnene eller under kindbenene for en skarp og markeret contour. 

 

Ovalbørste #03

Denne ovalbørste er helt sikkert din nye favoritbørste til blush eller bronzer! Det runde børstehovede passer nemlig perfekt til at markere æblekinderne. Her hos Cleanskin er vi helt enige om, at denne børste er en af vores absolut must haves i enhver makeuptaske! Her kommer kunsthårene virkelig til sin ret, uanset om du bruger creme- eller pudder blush.

 

Ovalbørste #04

Ovalbørsten i denne størrelse må siges at være temmelig universal, da den er lille nok til at være en concealerbørste men stor nok til at du også vil kunne anvende den til blush eller foundation. Prøv den f.eks. til concealer eller farvekorrektion af større områder. Størrelsen #04 er også super godt til contouring af både pande og kindben.

 

Ovalbørste #05

Her har du den perfekte størrelse til concealer da det er en præcis lille børste. Størrelsen på børsten giver også mulighed for at bruge til øjenskygge på hele øjenlåget. Her anbefaler vi dog at man blender den ud med en mindre størrelse efterfølgende. Ønsker man en mere kontrolleret og præcis påføring til contour, kunne man også sagtens bruge denne størrelse frem for #04. 

 

Ovalbørste #06

Formen på denne ovalbørste adskiller sig fra de første, da den har en aflang form. Fordelen ved denne børste er, at man kan skabe en skarp og defineret kant. Vi er helt vilde med at bruge børsten her til highlighter både langs næseryggen og på øverst på kindbenene - prøv det!

 

Ovalbørste #07

Her får du den lækreste ovalbørste til dine øjenbryn! Om du er til creme- eller pudder produkter, så er denne børste det oplagte valg. Prøv f.eks. med en skarp kant på den yderste del af brynet og brug også børste til den inderste del for at "imitere" hårene. 

 

Ovalbørste #08

Som med #06 og #07 har denne ovalbørste ligeledes et aflangt børstehoved, her får man dog lige størrelsen mindre/kortere. Børsten er ideel til påføring af eyeliner eller øjenskygge, men kan også sagtens bruges til dine bryn. F.eks. er børsten super god til at lave et cut crease look. 

 

Ovalbørste #09

Har et lille rundt og defineret børstehovede, hvilket gør den perfekt til øjenskygge. Den passer nemlig perfekt i globelinjen. Ønsker man en ovalbørste som kan bruges til at lægge øjenskygge på hele øjenlåget, skal man vælge størrelsen #10. 

 

Ovalbørste #10

Man kan genkende ovalbørsten #10 på sit lille børstehoved der er flad som en stipplingbørste. Brug børsten til concealer på mindre områder eller som anbefalet ovenfor, til påføring af øjenskygge på hele øjenlåget. Her anbefaler vi dog en blød blending børste til at blende de hårde kanter.


Seneste indlæg

Nye muligheder for kunderne

11 October 2018

OXY·CARE PRO ANTI-AGING ANS...

06 March 2018

Behandling med Olaplex No. 03

06 April 2017

Fortæl dine venner om Sådan bruger du dine ovalbørster

Del artiklen på de sociale medier - de vil elske dig for det

Du kan måske også lide?

Nye muligheder for kunderne

Cleanskin har udvidet med en klinik - se mere på: www.clinicvon appen.dk Erfaringen fra vores kosmetologer med vores ejer, kosmetolog Edel von Appen i spidsen,...

OXY·CARE PRO ANTI-AGING ANSIGTFORYNGELSE

 Et avanceret ansigtssystem, der er baseret på iltning og stimulation af huden. Takket være fordelene ved beriget ilt, forynger Oxy·Care Pro huden og forebygger rynker...

Behandling med Olaplex No. 03

Drømmer du om at få sundere og stærkere hår? Så skal du møde Olaplex Hair Perfection No. 3! Olaplex er en hårkur der genopbygger hårets...

Gør som 25.000 andre...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag fantastiske tilbud

Følg os på Instagram

Følg os