FIK DU DET HELE MED?
GÅ TILBAGE
lagt i kurven

Naturlig makeup til konfirmation

  Emilie S 03 / 23 / 2017

I dag vil jeg forsøge at give mit bud på et naturligt makeup look, som med fordel kan bruges til de kommende konfirmationer. I vores sidste indlæg gav jeg desuden et bud på en sød håropsætning, så er du i tvivl om frisuren, så kan du læse indlægget ved at klikke her

 

Det look jeg har valgt er super naturligt med brunlige nuancer og det passer derfor godt til alle. Produkterne som er brugt er fra Youngblood, da deres produkter er baseret på 100% naturlige og rene mineraler og er derudover fri for parabener og andre stoffer som kan forårsage irritation på huden. Lad os komme i gang: 

 

1. Når man bliver konfirmeret er man i centrum hele dagen og makeuppen skal derfor kunne holde til lidt af hvert. Det er derfor ekstra vigtigt at huden har fået godt med fugt inden man går igang med at lægge sin makeup og at man samtidig sørger for at bruge en god primer som sin base. Youngblood Mineral Primer er helt ideel til formålet. Denne primer udjævner de fine linjer samt porer, så man får en perfekt base til resten af sin makeup.

 

2. Vi går efter en fejlfri hud som tager sig flot ud på billeder! For at opnå dette anbefaler jeg den løse mineral pudder foundation, som fåes i et stort udvalg af farver. Så er man sikker på at man kan finde en farve der passer perfekt, så vi ikke får nogen grim overgang fra ansigt til halsen. Har man lidt urenheder eller mørke render som skal dækkes, så gøres dette inden. Hvis man især døjer med mørke render under øjnene, så skal man helt sikkert tage et kig på Youngbloods Ultimate Concealer Corrector. Sørg for at blende concealeren godt ud, inden du går videre til mineral pudderen.

 

Det jeg er helt vild med ved den løse mineral pudder sammenlignet med at bruge en almindeligt flydende foundation er, at det er lettere at bygge dækkeevnen op på en naturlig måde og resultatet føles lettere på huden.

 

Drys en smule af den løse pudder ud i låget og dyp din makeupbørste heri. Bank forsigtigt det overskydende pudder fra børsten af på siden. Jeg starter altid "udefra" og arbejder mig ind mod ansigtet i cirkulære bevægelser. Men gør det der fungerer bedst for dig!

 

3. Så er det tid til at få lidt farve på kinderne. Her går man aldrig helt galt i byen med Youngblood Mineral Blush i farven "Nectar" som giver en naturlig og sund glød til ansigtet. Farven kan bygges op ved at tilføje flere lag alt efter hvad man foretrækker. Jeg bruger ALTID min Blush Brush fra Real Techniques.

 

4. Til øjenskyggen bruger jeg paletten med 4 øjenskygger i farven "Eternity". Farverne passer perfekt sammen og danner virkelig rammerne for et fantastisk look!

Vi starter med at anvende den lyse farve (markeret på billedet) på hele øjenlåget. Brug en flad øjenskyggebørste til dette.

Derefter anvender jeg en lidt mørkere farve til at skabe dybde i øjet. Der skal kun anvendes en smule af gangen med en blending børste. Kør i cirkulære bevægelser i globelinjer. Det er vigtigt at man bygger farven op gradvist og blender godt for at få en naturlig overgang. Farven bruger jeg også lang nederste vippekant - det giver et mere intens look og indrammer øjenene på en super smuk måde.

På den yderste del af øjenlåget bruger jeg den mørke farve. Igen vælger jeg kun at putte en smule farve på af gangen og bygger det op. Jeg sørger for at blende farven godt sammen op til globelinjen og ind mod den inderste del af øjet. 

Jeg afslutter med den helt lyse farve for at highlighte langs øjenbrynet og i øjenkrogen.

 

5. Så er det tid til et lag mascara! Er man til lange bambi øjenvipper, så skal man helt sikkert prøve Youngbloods Mineral Lengthening Mascara. Det bedste ved den her mascara er helt sikkert at den ikke drysser under øjenene i løbet af dagen. 

 

6. Til dette look er nude læber det helt rigtige valg! Annemarie Börlinds Lip Gloss i farven "Nude" giver smukke glansfulde læber og passer perfekt i tasken, så man kan friske den op i løbet af dagen. Det er prikken over i'et i dette makeup look!

 

Relaterede produkter:


Seneste indlæg

Nye muligheder for kunderne

11 October 2018

OXY·CARE PRO ANTI-AGING ANS...

06 March 2018

Behandling med Olaplex No. 03

06 April 2017

Fortæl dine venner om Naturlig makeup til konfirmation

Del artiklen på de sociale medier - de vil elske dig for det

Du kan måske også lide?

Nye muligheder for kunderne

Cleanskin har udvidet med en klinik - se mere på: www.clinicvon appen.dk Erfaringen fra vores kosmetologer med vores ejer, kosmetolog Edel von Appen i spidsen,...

OXY·CARE PRO ANTI-AGING ANSIGTFORYNGELSE

 Et avanceret ansigtssystem, der er baseret på iltning og stimulation af huden. Takket være fordelene ved beriget ilt, forynger Oxy·Care Pro huden og forebygger rynker...

Behandling med Olaplex No. 03

Drømmer du om at få sundere og stærkere hår? Så skal du møde Olaplex Hair Perfection No. 3! Olaplex er en hårkur der genopbygger hårets...

Gør som 25.000 andre...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag fantastiske tilbud

Følg os på Instagram

Følg os