FIK DU DET HELE MED?
GÅ TILBAGE
lagt i kurven

BeautyBox for juli 2016

  Emilie S 09 / 26 / 2016

Her har du mulighed for at se indholdet af den BeautyBox vi sendte ud i september måned 2016.

 

- Saffron Black&White Double Eyeliner Pencil
Denne eyeliner fra Saffron fremhæver dine øjne, da den har nuancerne hvid og sort. For at få det optimale ud af denne eyeliner, anbefaler vi, at du anvender den sorte farve på den ydre låg og den hvide farve på det indre, altså på den våde kant, da dette åbner øjnene og får dem til at syne større. 

 

Køb produktet her


- Royal Cosmetic Connection Compact Mirror
Denne kompakte håndholdte spejl fra Royal er god i størrelse, så du kan have det med på farten!

 

Køb produktet her


- RoC Extra Comfort Cleansing Water
Denne dagcreme fra Olay er velegnet til normal og tør hud. Den er skånsom og mild, samtidig med at den er effektiv til at rense ansigtet. Denne rens er uden alkohol og sæbe.

 

Køb produktet her


- Olay Essentials Complete Day Care SPF 15
Denne dagcreme fra Olay er velegnet til normal og tør hud, og den holder i 24 timer. Dagcremen har en solfaktor på 15, og den indeholder blandt andet vitamin E og B samt Pro-Vitamin B5. Cremen er dermatologisk testet, den fedter ikke huden, tilstopper ikke hudens porrer og er let absorberende. 

 

Køb produktet her

 

- St. Moriz Exfoliating Scrub
Denne Bodyscrub er perfekt til at få den bedste tan. Anvend før og mens du slikker sol, så du får en professionel og jævn kulør. Bodyscrubben er beroligende for huden, samtidig med, at den er blid og nænsom.

 

Køb produktet her

 

- Derma Eco Woman Bodylotion
Økologisk certificeret og Svanemærket bodylotion, der også er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Denmark. Cremen indeholder hverken parfume, parabener og farvestoffer. Cremen består af 99,4% naturlige ingredienser. Cremen fugter og plejer huden perfekt!

 

- USPA produkt
USPA er et australsk skønhedsmærke, der specialiserer sig i rene, naturlige og økologiske produkter, da de anvender aktive og plejende ingredienser fra planter og urter. 

 

Køb produktet her

 

- Wella Finish Shimmer Delight
Få den perfekte afslutning på frisuren med Wella Finish Shimmer Delight, som er en glansspray med en let shimmer-effekt, der fremhæver den naturlige glans og bevarer fugten i håret.

 

Køb produktet her

 

- Wella Mirror Polish
Effektiv transparent serum fra Wella, der gør håret lettere at håndtere, samtidig med at håret forbliver glansfuldt og naturligt. Serummet fedter ikke og tynger ikke håret ned, og den er velegnet til alle hårtyper.

 

Køb produktet her

 

Har du lyst til at prøve vores BeautyBox for juli? Så kan du købe den lige HER! Ellers kan du tilmelde dig og hver måned modtage en BeautyBox fyldt med selvforkælelse. 


Seneste indlæg

Nye muligheder for kunderne

11 October 2018

OXY·CARE PRO ANTI-AGING ANS...

06 March 2018

Behandling med Olaplex No. 03

06 April 2017

Fortæl dine venner om BeautyBox for juli 2016

Del artiklen på de sociale medier - de vil elske dig for det

Du kan måske også lide?

Nye muligheder for kunderne

Cleanskin har udvidet med en klinik - se mere på: www.clinicvon appen.dk Erfaringen fra vores kosmetologer med vores ejer, kosmetolog Edel von Appen i spidsen,...

OXY·CARE PRO ANTI-AGING ANSIGTFORYNGELSE

 Et avanceret ansigtssystem, der er baseret på iltning og stimulation af huden. Takket være fordelene ved beriget ilt, forynger Oxy·Care Pro huden og forebygger rynker...

Behandling med Olaplex No. 03

Drømmer du om at få sundere og stærkere hår? Så skal du møde Olaplex Hair Perfection No. 3! Olaplex er en hårkur der genopbygger hårets...

Gør som 25.000 andre...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag fantastiske tilbud

Følg os på Instagram

Følg os