FIK DU DET HELE MED?
GÅ TILBAGE
lagt i kurven

Adventskalender fra Cleanskin.dk

  Emilie S 11 / 11 / 2016

Som et nyt tiltag i år, har vi sammensat en adventskalender til jer - og man får muligheden for, helt selv at vælge hvilket tema man helst vil have. Du kan vælge mellem: 

 

Adventskalender med Makeup - 399 kr.

Her får du nogle af tidens mest populære produkter, samlet i én adventskalender. EOS læbepomaden som vi alle kender og elsker, så vi kan få kysseklare læber! Derudover modtager du din helt egen contouring palette med alle de farver man har brug for. Til det får du selvfølgelig brug for de rigtige redskaber, så derfor giver vi dig et sæt med 12 af de blødeste makeupbørster. For at toppe det hele, får du en mascara fra selveste Youngblood - en af vores absolutte favoritter og et klar must have i enhver makeuppung. 

 

Adventskalender med Hårpleje - 379 kr.

Er du også vild med hårpleje? Så vil du helt sikkert elske denne adventskalender fra Cleanskin. I denne pakke har vi samlet alt hvad man har brug for, til at få fantastisk blødt og lækkert hår. En hårkur fra Goldwell til pleje af de tørre spidser, den lækreste hårolie fra Orofluido, en wet brush fra HH Simonsen og sidst men ikke mindst - vores populære Go Mini Pocket glattejern i forskellige farver.

 


Adventskalender med Hudpleje - 429 kr. 

  I denne adventskalender får du alt hvad hjertet kan begære af hudpleje. En Dermaroller til eksfoliering, en cleansing water fra RoC til at rense huden, en face & body oil for efterfølgende pleje samt den populære eight hour creme fra Elizabeth Arden.

   

   

  Der er et begrænset antal på lager, så det er med at komme igang med at bestille nu. Julemåneden er jo trods alt også lige rundt om døren :)

   

  // Team Cleanskin


  Seneste indlæg

  Nye muligheder for kunderne

  11 October 2018

  OXY·CARE PRO ANTI-AGING ANS...

  06 March 2018

  Behandling med Olaplex No. 03

  06 April 2017

  Fortæl dine venner om Adventskalender fra Cleanskin.dk

  Del artiklen på de sociale medier - de vil elske dig for det

  Du kan måske også lide?

  Nye muligheder for kunderne

  Cleanskin har udvidet med en klinik - se mere på: www.clinicvon appen.dk Erfaringen fra vores kosmetologer med vores ejer, kosmetolog Edel von Appen i spidsen,...

  OXY·CARE PRO ANTI-AGING ANSIGTFORYNGELSE

   Et avanceret ansigtssystem, der er baseret på iltning og stimulation af huden. Takket være fordelene ved beriget ilt, forynger Oxy·Care Pro huden og forebygger rynker...

  Behandling med Olaplex No. 03

  Drømmer du om at få sundere og stærkere hår? Så skal du møde Olaplex Hair Perfection No. 3! Olaplex er en hårkur der genopbygger hårets...

  Gør som 25.000 andre...

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag fantastiske tilbud

  Følg os på Instagram

  Følg os